Biztonságtechnika

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk megbízóink rendelkezésére. Egyedi ajánlatokért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Riasztórendszerek

Az elektronikus biztonságtechnika alappillére a behatolás jelző rendszer. Legyen az egy kétszobás lakás vagy egy több ezer négyzetméteres ipari objektum, mi megtervezzük és kivitelezzük a megfelelő rendszert. Mobiltelefonra való átjelzéssel vagy távfelügyeletre kötve garantált a 24 órás védelem.

Tűzjelző rendszerek

Vagyontárgyait az elemi károktól is védeni kell. A tűzjelző rendszer képezheti részét a riasztórendszernek, de önáló - Katasztrófavédelem által minősített - rendszer is lehet. Egy közös tulajdonság a 100%-os megbízhatóság. Az érzékelő típusának helyes megválasztásával /optikai, hősebesség, láng/ minimalizálható a téves riasztások lehetősége.

Szerver építés

Akár megy induló kisvállalkozásnak is szüksége lehet egy egyszerű, stabilan működő szerverre. Egy kis teljesítményű fileszerver 30-50W fogasztású és nagyban megkönnyíti a közös munkát. A Debian Linux operációs rendszer és a RAID tükrözés megfelelő biztonságot nyújt adatai számára.

HD & IP biztonsági kamera rendszerek

IP / HD-CVI / AHD. Mindhárom technológia olyan szinten fejlett, hogy az arc felismerés, a rendszámtábla olvashatósága nem okoz problémát. Ipari WiFi hálózat segítségével akár több kilóméter távolság is lehet az eszközök között. Az éjszakai képalkotást infra LED-ek segítik. A képek megjelenítehetők okostelefonon, tableten, PC-n vagy akár a nappaliban a TV-n.

Struktúrált hálózat építés

Egy jó WiFi lefedettség alapja is a vezetékes hálózat. 100Mb/1000Mb hálózatok építése professzionális anyagokból.

IT üzemeltetés

Az otthoni, munkahelyi számítógépek rendszeres karbantartásával meghosszabbítható azok élettartama és az adatvesztés kockázata is csökken. Rendszeres karbantartás, vagy eseti javítás miatt is bátran forduljon hozzánk.

Beléptető rendszerek

A bejáratokon való kontrollált áthaladás fontos biztonsági szempont, legyen szó munkahelyről, vagy akár egy társasházi lépcsőházról. A kódzárak és kártyaolvasók mellett ma már mindenki számára elérhetővé vált a biomertikus azonosítás is. Ezek vezérelhetnek elektromos zárat, ajtótartó mágnest, vagy akár forgóvillát is. Munkahelyen fontos lehet még a dolozók napközbeni mozgásának és munkaidejének nyomonkövetése is.

Gyengeáramú kivitelezés

Nagy rutinnal vállaljuk gyengeáramú hálózatok kivitelezését: kaputelefon, csengő, analóg telefonhálózat, épülethangosítás.

Információbiztonság

A mai digitális világban fontos szerepet játszik az adatok védelme. Válalati adatok biztonságán cége jövője múlhat. Okostelefonunkon mindíg magunkkal hordozunk olyan adatokat amelyekkel visszaélhet bárki, ha illetéktelen kezekbe kerül. Ne tegye ki magát ezen veszélyeknek, kéren tanácsot tőlünk.